Free Shipping

passie - vakmanschap

Free Shipping

kwaliteit materialen

Free Shipping

uw product


Veranda's

> Kijk ook eens bij de mogelijkheden een degelijk en praktisch dierenverblijf op uw erf te zetten.

Veranda Porch flat

Veranda Porch Flat

Een lege plek in de tuin? Een oud vervallen schuurtje opknappen? Stop maar met piekeren. Een robuuste douglas overkapping is het antwoord. Dit is een heus sieraad voor u tuin en wordt de ultieme plek waar u op een zomeravond lekker kunt nagenieten van een prachtige dag.
Heeft u interesse in deze veranda en wilt u hier meer van weten? Neem contact met ons op en hebben we samen een goed gesprek voor alle mogelijkheden.

Veranda Porch angle

Veranda Porch Angle

Altijd al een relaxte plek in u tuin willen hebben? Een veranda is de uitkomst. In combinatie met een opbergruimte is dit praktisch en estetisch een echte aanwinst. Deze veranda wordt vervaardigd uit douglashout wat een robuuste uitstraling heeft. Bent u degene die binnenkort ontbijt in de tuin met een zacht morgen zonnetje?
Wij realliseren dit beeld graag voor u. Neem contact met ons op. We hebben dan samen een goed gesprek over alle mogelijkheden.

Veranda Extension

Veranda Extension

Heeft u geen grote of diepe achtertuin? En droomt u er toch van om een relax hoekje te hebben? Denk eens na over een aanbouw veranda, eentje die wat uitstraalt. Een robuuste douglas veranda.

Wij gaan graag voor u aan de gang om dit perfecte plaatje te creëren. Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen gaan we opzoek naar de mogelijkheden.


Voorbeelden van producten


Houten bed

Meubels

Tijd voor een nieuwe wandkast, een nieuwe keuken een nieuwe tafel. Wij werken graag met u mee. We leveren robuuste en kwaliteiten meubelen. En zo bent u er zeker van dat u een maatwerk-product heeft.


Social Media Bedrijfsgegevens
  • BTW nr. NL234854133B01
  • KvK nr. 69725551
Contact
Wood Capital
Evert-Jan Boone
Ruitenbeekweg 19
6741 HA Lunteren
0615132415
info@woodcapital.nl